onsdag 31 augusti 2011

Hungrig

GE MEJ MAT NU MÄ SAMMA!

tisdag 30 augusti 2011

Hos mormor

Idag har vi varit hos mormor. Jag känner faktisk igen henne och den vandrande ulltotten dom kallar Balder. Visade henne hur länge jag kan sitta själv på golvet. Flera minuter minsann.

Snälla brorsan hjälpte henne med gräsklippningen men jag nöjde mej med att titta på.

Hej svejs!

måndag 29 augusti 2011

Min smarta bror

Tydligen har han svårt att koncentrera sej på det han ska när han sitter på pottan för han får inte ta med leksaker in i badrummet längre. Men han har räknat ut lösningen.. och placerat ut lite saker på förhand. Kan se ut som att Postman Pat bara kört lite vilse liksom..

Uhum...

Eh.... Jag bara kollar lite... Det är väl inte förbjudet? Va?

söndag 28 augusti 2011

Shopping

Idag har jag varit ett ställe med mycket färggranna spännande saker och folk överallt. Jag hade fullt upp med att kolla på allt. Fick lite gosiga saker också. En vovve som ropade Maja när vi gick förbi. Farmor var med. Hon är ok. Inte mer. Precis som alla andra jag känner. Ok på håll....inget mer. Förutom hon som ger mej glass förstås.

torsdag 25 augusti 2011

söndag 21 augusti 2011

Kalasdax


Idag har jag varit på ett riktigt kanonkalas! Har firat två av mina kusiner och jag fick minsann glass av min snälla tante Hilde. Henne gillar jag. Och hon gillar mej.... Ah gott..

lördag 20 augusti 2011

Grattis

Idag är jag 7 månader. Grattis till mej - hoppfallerei!

fredag 19 augusti 2011

Min hjälpreda

Brorsan hjälper mej att läsa/riva sönder en tidning. Det är vi riktigt bra på!

Trevlig helg!

tisdag 16 augusti 2011

Nu går det undan

När brorsan bajsar hinner jag kolla in hans kranbil. Dels är jag snabb och dels är han trög.

måndag 15 augusti 2011

Grönt är skönt

Skönt och svalt på ömmande tandkött. Dessutom tycker jag om att grisa med maten och med gurka är det tydligen fritt fram.

söndag 14 augusti 2011

Statusuppdatering

Mamma bakar, pappa dammsuger, storebror klipper med sax och jag tröttnade på alltihop.

fredag 12 augusti 2011

Hej på dej

Har varit hos mormor idag också (om jag inte minns tokigt så har jag varit där nyligen, typ igår...). Brorsan var med för att såga till lite ved åt henne. Jag tar det lugnt och agerar förman.

Trevlig helg!

onsdag 10 augusti 2011

Efterlysning

Har nån sett min bror? När mamma var på toa kom det en man jag inte känner. Han lyfte upp mej och jag vågade inte ens säga pip. Brorsan däremot pladdrade på som bara den och då tog han honom istället. Mamma räddade mej med nöd och näppe medan brorsan fördes ut till den stora besten som mannen hade försökt gömma. Sen hördes ett BRÖÖÖL och borta blev han...

Hallå, jag gillar min bror och vill ha tillbaka honom!

måndag 8 augusti 2011

Hit o dit

Jag har blivit rätt skicklig på att rulla mej dit jag vill. Men ibland blir det lite tokigt. Under fåtöljen var det minsann mycket damm. Urk...

lördag 6 augusti 2011

Hej

Önskar alla en trevlig helg trots dom tråkiga nyheterna vi fick igår. Hoppas morfar får det fint hos änglarna i himlen. Jag och brorsan skickar med en kram på vägen upp.

tisdag 2 augusti 2011

Pappa duger

Idag har jag varit med pappa till faster och Classe. Jag tycker dom verkar helt ok. Egentligen. Men... Jag gillar pappas knä bättre. Han duger numera rätt bra.

Vet Ni, jag tycker hans arm är helt outstanding att slumra på när allt annat är hopplöst. Men säg inget till mamma!

måndag 1 augusti 2011

Elände

Nu kärvar det igen. Ibland flyter det på så fint men nu har magen hakat upp sej igen och det gör dessutom väldigt ont i tänderna. Vill helst mysa i knät. Huhu.